Gratis frakt og rask levering

Vår filosofi er at netthandel bør være så enkelt og lite komplisert som mulig. Prisen du ser på produktsiden er derfor prisen du betaler. Vi har også rask ekspedisjonstid på alle bestillinger. Bestillinger som mottas før 1400 (man-fre) sendes samme dag. Andre bestillinger sendes neste virkedag. Når du velger gratis frakt bruker vi den sendingsmåten som er mest hensiktsmessig med tanke på størrelse på sendingen, verdi osv. 

Leveringsmetoder

Brevsending: 1-2 virkedager leveringstid i hele landet
Når du velger gratis frakt bruker vi som regel denne sendingsmetoden. Ved bruk av brevsending vil produkter kunne bli tatt ut av orginal embalasje og pakket i annen embalasje som er bedre tilpasset brevformat. Velg dette alternativet dersom det ikke er viktig for deg å få orginal embalasje og kun vil ha varene så billig som mulig. Varene blir pakket forsvarlig og alle garantier gjelder selvom du velger brevsending.

Pakke i Postkassen: 1-2 virkedager leveringstid i hele landet
Varene sendes som pakke direkte i postkassen din. 

Klimanøytral servicepakke: 1-2 virkedager leveringstid i hele landet
Med klimanøytral servicepakke får du et sporingsnr og pakken sendes til ditt nærmeste postkontor. Velg dette alternativet dersom du vil ha sporingsnr som følger pakken din.

Gratis og enkel retur

Vi vet at man av og til ikke blir 100% fornøyd med varene når man handler på nettet. Vi har derfor gjort retur av varer enkelt og kostnadsfritt for deg. Ønsker du å returnere eller bytte en vare er det bare å følge stegene under:

1. Legg de ubrukte produktene tilbake i orginal forpakning. Pakk så forsendingen forsvarlig inn (gjerne i samme sendingsmateriale som sendingen ankom i)
2. Gå inn på posten.no/retur og skriv inn returID: SHOP-01489. Du vil da få en portokode og en returetikett.
3: Print ut returetiketten og skriv på portokoden. Lim/teip returetikken på sendingen.
4. Ta med sendingen og lever på nærmeste postkontor.

Ved bytte av vare:

Send en mail til hei@dekselhuset.no hvor du henviser til ordrenr og beskriver hvilken vare du ønsker å bytte til. 

Ved retur av vare:

Send en mail til hei@dekselhuset.no hvor du henviser til ordrenr. Legg ved kontonr du ønsker at pengene skal overføres til. Pengene vil som regel være på din konto 1-2 virkedager etter at vi har motatt din retur.

kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- 
 
Noe du lurer på? Vi jobber for deg! Send Mail til: hei@dekselhuset.no